Zaken doen in Oost Europa

Zaken doen in Oost-Europa

Belangrijke culturele verschillen

Het belang van culturele waarden, waar moet je opletten, economische groei van Oost-Europa en enkele zakelijke voorbeelden.

Tekst uitbreiden….

De kennis van de cultuur van deze landen is een cruciaal onderdeel van de zakelijke voorbereiding.

Nederlandse bedrijven die in deze regio zaken willen doen verdiepen zich onvoldoende in de cultuur met zakelijke mislukkingen als gevolg.

De Core-business van Benelux Eastern Europe Consultancy (BEEC), is uw organisatie te ondersteunen bij het succesvol ondernemen in Oost-Europa. We bieden de kennis, de ervaring en de mogelijkheid van implementatie bij het zakendoen op deze markt.  

Waarom is Oost-Europa interessant?

Kenmerkend voor de Oost-Europese markt zijn het grote groeipotentieel en interessante mogelijkheden voor investeringen en uitbreidingen.

Inmiddels gaat meer dan 8% van de export van de in Nederland gemaakte producten naar Oost-Europa. In 2004 traden onder meer Tsjechië, Polen, Slowakije, Estland, Litouwen, Letland, Hongarije en Slovenië toe tot de Europese Unie. Sindsdien is de export naar Oost-Europa alleen maar toegenomen. De belangrijkste handelspartners in Oost-Europa zijn Polen en Rusland. De exportwaarde van Nederlandse producten naar Polen is in vijftien jaar vervijfvoudigd. Polen is in omvang de achtste exportpartner van Nederland.