Wie zijn wij

Eastern Surope Sales Consultancy

Mail: info@beec.eu

Over Beec

20 jaar geleden begon ik mijn carrière nadat ik afgestudeerd was in bedrijfskunde. Ik werkte in het internationale bedrijfsleven voor B2B markten in Polen en in Nederland.

Na tien jaar in diverse verkoop binnen- en buitendienstfuncties in het bedrijfsleven in Nederland gewerkt te hebben, startte ik in 2009 mijn eigen zaak, een agentschap/franchisebedrijf waarin ik succesvol een aantal jaar als ondernemer (franchisenemer) verkoopcontracten realiseerde tussen de eigenaars van de handelsmerken Porselein fabriek Lubiana, Karolina, Krzysztof en glasfabriek Irena (fabrikanten uit Polen) en zakelijke organisaties in Nederland, Duitsland en deels België.

Ik functioneerde als een schakel in het salesproces tussen Nederland en Polen.
Deze achtergrond, mijn brede saleservaring, mijn kennis van de Nederlandse en Poolse markt, cultuur en mentaliteit, maken mij uw ideale zakenpartner. Hiermee ben ik van toegevoegde waarde voor elke organisatie die zijn sales activiteiten naar Polen of Oost-Europa wil uitbreiden.

Ik beheers de volgende talen: Nederlands, Pools, Engels en Russisch.

 

Referenties 

Zakelijke organisaties waarmee ik gewerkt heb tijdens het runnen van mijn agentschap in porselein en glaswerk uit Polen voor diverse leveranciers op de Nederlandse markt:

 • Sligro hoofdkantoor Veghel
 • Hanos hoofdkantoor Apeldoorn
 • Xenos hoofdkantoor Waalwijk 
 • Blokker, Hoofdkantoor Amsterdam
 • Hema (order geleverd via een horeca grossier in Hengelo)
 • Marskramer, Gouda
 • Brabantia hoofdkantoor Valkenburg
 • Boels Verhuur, Hoofdkantoor Sittard
 • Lensen Toppoint, Heerenveen
 • Hakvoort Professional, hoofdkantoor Emmeloord 
 • AKB Bert Muller, Zeist
 • Van Dommelen, Eindhoven
 • Schoonhoven Keramiek, hoofdkantoor in Schoonhoven
 • Senator GmbH, hoofdkantoor in Gros-Bieberau
 • Elpo Cuisinex, horeca grossier, hoofdkantoor in Hasselt, België
 • Elzet Gift & Living, Haarlem
 • CNF Koetsier Professional Catering Equipment, hoofdkantoor Den Bosch
 • Goos Horeca, Apeldoorn
 • Wegter Grootverbruik BV, hoofdkantoor in Oldenzaal
 • Maastricht Porselein, hoofdkantoor en fabriek gevestigd in Eijsden

Mijn visie