Hold the vision Trust the power

Waarom Beec?

Hoe kunt u de prestaties van uw verkoopteam verbeteren en blijvend succes garanderen?

Hoe vaak staat u stil bij uw dagelijkse salesactiviteiten? Is er ruimte voor vernieuwing en optimalisatie of opereert u vooral van dag tot dag?

Wat zijn de nieuwste trends en technieken om uw sales te verbeteren?

Salesconsulting vindt plaats op zowel strategisch als tactisch en operationeel niveau. Met BEEC Consultancy haalt u saleskennis en ervaring in huis.

Wij helpen u uw sales activiteiten optimaliseren en verbeteren om efficiënter te verkopen.

Waarom is Oost-Europa interessant?

Kenmerkend voor de Oost-Europese markt zijn het grote groeipotentieel en interessante mogelijkheden voor investeringen en uitbreidingen. Inmiddels gaat meer dan 8% van de export van de in Nederland gemaakte producten naar Oost-Europa. In 2004 traden onder meer Tsjechië, Polen, Slowakije, Estland, Litouwen, Letland, Hongarije en Slovenië toe tot de Europese Unie. Sindsdien is de export naar Oost-Europa alleen maar toegenomen. De belangrijkste handelspartners in Oost-Europa zijn Polen en Rusland. De exportwaarde van Nederlandse producten naar Polen is in vijftien jaar vervijfvoudigd. Polen is in omvang de achtste exportpartner van Nederland.

Belangrijke culturele verschillen

Het belang van culturele waarden, waar moet je opletten, economische groei van Oost0-Europa en enkele zakelijke voorbeelden (lees meer)